mcmaro Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Witam. Posiadam laptopa California Access (nie wiem jaki model) z procesorem Celeron 1,2 Mhz. Ostatnio podlaczylem myszke A4Tech'a do portu PS/2. Mam problem z rolka. Przewijanie przy jej uzyciu nie dziala w przegladarce internet expolrer jak i normalnie w okienkach. Mysz jest sprawna bo dziala na PC' cie. Piszcie jak mozecie pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Sprobuj zainstalowac sterownik do myszki od producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmaro Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Sterowniki obecnie mam zaistalowane. Jednak z nimi czy bez to nie daj skutku. Moze to uszkodzenie sprzetowe? Mieliscie taki przypadek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...