maras fortw Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 :mur: zaczne od tego co mam:notebook, mobile amd athlon64 3000+, 512R, 64mb zitegr. pro igp graph., wi-fi b i inne fajne w nim rzeczy, mam tez winde home ed. ale bylo mi malo i sciagnalem wide64 ze strony microsoftu, i mam teraz problem poniewaz nie mam (moze tylko ja ,a moze tez i nikt) sterownikow do mojego sprzetu w wersji 64, szukam tydzien po necie i nic, tak wiec pytanie: czy u innych tez jest z tym problem? czy to ja jestem jakis koslawy i nic nie widze w sieci? w szczegolnosci zalezy mi na sterowniku do wi-fi (64 nie widzi w ogole tego adaptera) lacze sie z netem poprzez niego, wiec potrzebuje go aby polaczyc sie z platformy64, jakies pomysly :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Fajna nowość. :mur::ploom::mur::ploom::mur::ploom::mur::ploom::mur::ploom::mur::ploom::mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan52 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 dokladnie jeszcze brak jest driverow, juz zaraz wychodzi oficjalna wersja 64 bit wiec lada moment powinny byc i stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoT Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mam procka pod ten system i bardzo jestem ciekaw reflekcji z użytkowania kogoś, kto też ma sprzęt "x86-64". Czy działa szybciej od zwykłego xp-ka? W nowym "chipie" czytałem, że wydajność 5-35% szybciej (zależy co się robi). Ale chyba jeszcze za wcześnie na takie tematy ... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...