wojpet Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Jako,ze jest to moj 1 post ,mam prosbe o wyrozumialosc :wink: problemem moim jest podlaczenie (poprawne) subwoofera koda sw2000 do amplitunera denon avr 1905,ze wzmacniacza mam tylko 1 chinch (pre-out) natomiast sub ma wejcie na 2 chinche lewy i prawy kanal (w subie ?!?!?),po podlaczeniu tylko 1 "czinczem" nic sie nie dzieje ,brak dzwieku z suba ,sub jest na 100% sprawny.prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu ,ja jestem totalnym n00bem w tym temacie i licze na wasza pomoc :mur: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Opisz jakie tam masz jeszcze wyjscia na wzmacniaczu. Bo n ie wydaje mi siebyz mial suba podpinac pod PreAmp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) podlacz jednym , dwa wejscia sa na kable Y . Y Kody sa po 80zł jak juz zalezy Tobie , musi dzialac na jednym kablu :) ,moze w amplitunerze masz wylaczony sub Edytowane 19 Marca 2005 przez tanaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpet Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Dzieki,faktycznie mialem wylaczony sub ;),a co do kabla nie jestem fanatykiem :lol: i pozostane przy pojedynczym kablu.Duze dzieki za pomoc ! Edytowane 19 Marca 2005 przez wojpet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpet Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Opisz jakie tam masz jeszcze wyjscia na wzmacniaczu. Bo n ie wydaje mi siebyz mial suba podpinac pod PreAmp... 1336260[/snapback] Otoz we wzmacniaczu mam wyjscia sygnalowe przod AiB,surround.surround back,central oraz wszystkie wymienione wyzej w postaci pre-amp +subwoofer,tak wiec sub musi byc podlaczony do wyjscia przedwzmacniacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 A po co mi teraz ten opis? :D :lol: Wylaczony sub? :D Nie no tos przywalil jak lysy w parapet!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...