mosciu22 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Czy wsadzając 16 MB Vante z dwoma wcięciami na AGP (na necie znalazłem że pracuje na 3.3V ale można wsadzać na płyty obsługujące 3.3V i 1.5V (AGP 1.0 i 2.0) do płyty na KT400 (AGP 3.0 - pisze 1.5V ONLY) spalę płytę? Kiedyś czytałem o tej karcie na jakiejś stronce znalezionej w googlach i pisało, że karta pracuje na 3.3V ale posiada "specjalny mostek", dzięki któremu chodzi też na 1,5V. Z kolei w instrukcji do płyty ściągnietej ze stronki producenta pisze że "1.5V only". Wiem że skoro ma 2 wcięcia to AGPx4 i po to są te wcięcia żeby zapobiegać spaleniom ale z drugiej strony ktoś jednak te płyty pali. Nie pytajcie o sens tego rozwiązania - tak chce i już! Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 chyba nawet nie wcisniesz bez uzycia narzedzi...badz tez duzej sily. dlaczego mam wrazenie ze agp 1.0 nie jest kompatybilne z agp 2.0 & 3.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 bo agp 1.0 nie jest kompatybilne ( x1 i x2 ) ale juz 2.0 sa kopatybilne ( x2 x4 ) vante spokojnie wlozysz i nic sie nie boj bedzie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...