makaron Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 hejka. chcekupić kamerke wifi oraz karte TV żeby ja podczepić czy dobrze kumam?? i mam pytanie czy ktoś ma juz jakieś doswiadczenia?? chdzi mi o to jakąkamerkędobrać i karte TV zeby nie było problemów z zrzucaniem obrazu na kompa np VHS->mpeg itp bo min karta TV ma też służyć do tego. jeśli macie jakieś propozycje to śmiało:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kamerka wifi :| co to takiego... ja polecam kamerke cyfrowa na firewire i bez zadnych kart tv...zadnych strat jakosci itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 KAMERKA WIFI--fale 2.4Ghz--->odbiornik--kabel--->obraz. i jak ktoś wiec cośo jakiś dobrych ale niedrogich kamerkach ????:)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 dodam ze takie kamerki są obecne na allegro al eneiwiem czy są ok , czy ktośjuzsi ebawił nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) dodam ze takie kamerki są obecne na allegro al eneiwiem czy są ok , czy ktośjuzsi ebawił nimi. 1340451[/snapback] Hehe, takie male badziewia? Tez chcialem kupic takowa, ale ponoc obraz jest strasznie badziewiasty, szczegolnie w pomieszczeniach. Toto ma sensor CMOS wiec potrzebuje duuuuuuuuuuuzo swiatla. Lepszy bylby CCD, ale te sa drozsze i nie ma ich w tanich zestawach 2.4GHz z Chin. Zawsze mozna jednak kupic taki toto i podlaczyc do nadajnika modol kamery CCD, najlepiej czarno-bialy, bo ten nie potrzebuje tyle swiatla. Jeszcze zostaje zasieg, w pommieszczeniach nysle ze jakies 5 - 20m max. Potem juz zaklocenia rozwalaja obraz. ps. To NIE JEST WiFi !!! ps2. Co do karty, to ja mam MSI VIVO i nawet daje jakos rade ze zgrywaniem. Ale kiedys balilem sie Miro DC-10 i byla znacznie lepsza (jakosc, kompresja sprzetowa mpeg) Edytowane 21 Marca 2005 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...