t0mster Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Siema, własnie przesiadlem sie z ME na 98SE i odrazu mam pare pytan: 1- czemu nie mozna miec wlaczonych na raz Team Speaka i Winampa ? 2- czemu sie 98SE tak dlugo ładuje ? 3- problem z monitorem mam, isntaluje stery ok ładnie, na drugi dzien obraz przestawiony w menadzeze mam 2x monitor domyslny, jak zrobie resa to wraca do normalnego stanu ale nie moge zmieniac odswiezania, i znowu na drugi dzien sie powtarza to .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 1. Nie wiem u mnie działa, może to coś z kartą dźwiękową... 2. Chyba masz zaśmiecony dysk, bo mi się bvardzo szybko ładuje. ;) 3. Nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Odpowiedź na wszystkie 3 pytania: Format i reinstall. To jest sprawdzony, skuteczny i generalnie jedyny sposób pracy z tym systemem. Należy taką operacaję powtarzać co jakiś czas, zależnie od sposobu korzystania z kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 4formaty 1 dnia byly i co ? [ w dodatku wszystkich partycji ] ME smiga szybko [ szybko sie laduje ale syfny sytem po 1 tygodniu grrr ] kompa skanowalem: avast panda mks norton kaspersky i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) 1. nie wiem jak działa team speak (nie miałem i nie mam, miał nie będę) ale może nie działa ci bo nie masz ustawionego directSound w winampie (albo w TS o ile jest coś takiego). 2. długo? No fakt. dłużej niż xp, ale zależy od skonfigurowania. 3. siakiś konflikt? ------------ Ad. 2. Mówię o prędkości uruchamiania na moim kompie ;) Edytowane 20 Marca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...