john2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Początkowo na obydwu komputerach miałem win98 i łączyłem je kabelkiem LPT Link przy pomocy Norton Commandera. Wszystko było OK. Obecnie kupiłem nowy komp (zainstalowany winXP) i chcę go połączyć z drugim (na tym również zainstalowałem XP) i lipa. Zarówno przy bezpośrednim połączeniu kablowym jak też przy pomocy Norton Commandera. Czy do bezpośredniego połączenia kablowego w WinXP powinien być inny kabel (prosty lub coś innego)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Raczej kabelek powinien być taki sam. Jednak może lepiej dokup do drugiego sieciówkę za 15zł i kilka metrów skrętki za 5zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Z całą pewnością był by to najlepszy sposób ale interesuje mnie wyłącznie LPT. Mam pewne powody!!!! Będę dalej kombinował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...