szpak Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 nikt mnie nie przekona ze ati ma taki sam obraz jak dobrej firmy gf4ti4200 >>ati ma lepszy i to o wiele !!!! a ty o obrazie musisz sporo wiedziec jak mam riwe tnt2 m 64 behhebeh sorki nie mogłem sie powstrzymac wiem ze tylko tymczasowo ta mam rivke bo opchlem gainwarda gf3 , a tym radeonem chwalisz sie czy zalisz ? nie nie chwale sie radeonem bo to nie jest r9700pro rzeby było czym sie chwalic ..i mówiłem ze zartuje chyba co ..?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 nikt mnie nie przekona ze ati ma taki sam obraz jak dobrej firmy gf4ti4200 >>ati ma lepszy i to o wiele !!!! a ty o obrazie musisz sporo wiedziec jak mam riwe tnt2 m 64 behhebeh sorki nie mogłem sie powstrzymac wiem ze tylko tymczasowo chyba ze porownasz z MATROXEM ;)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 nikt mnie nie przekona ze ati ma taki sam obraz jak dobrej firmy gf4ti4200 >>ati ma lepszy i to o wiele !!!! a ty o obrazie musisz sporo wiedziec jak mam riwe tnt2 m 64 behhebeh sorki nie mogłem sie powstrzymac wiem ze tylko tymczasowo ta mam rivke bo opchlem gainwarda gf3 , a tym radeonem chwalisz sie czy zalisz ? nie nie chwale sie radeonem bo to nie jest r9700pro rzeby było czym sie chwalic ..i mówiłem ze zartuje chyba co ..?? no luzz czy ja cos zlego na mysli mialem ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 nio ati tylko chyba z phentalia z jakoscia obrazu przegrywa ale mowa o kartach nie profesjonalnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...