thingrim Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Kolega od ktorego mam net niedawno kupil USR999106 ,ja jestem od niego oddalony jakies 100 m i wszystko swietnie smiga (mam sieciowke w kompie i antenke na zewnatrz wywalona) Potrzebuje kupic takie ustojstwo (jestem laikiem) ktore pozwolilo by mi podlaczyc jeszcze jednego kompa pod ta siec ,teraz mam gopodlaczonego skretka do tego w ktorym mam karte sieciowa wifi. reasumuja potrzebuje cos co podzieli mi lacze radiowe na minimum 2 kable RJ45 , najlepiej zeby to bylo w jednym pudelku ,abym nie musial 2 zasilaczy podpinac mam nadzieje ze dobrze to pisalem :) pozdro thin Edytowane 19 Marca 2005 przez thingrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) no to kup jakiegos switcha, albo taniego HUB'a i po problemie :) HUB'y na allegro Edytowane 19 Marca 2005 przez McBoss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 to nie takei proste bo z tym USR999106 to podobno nie wszystko wspulpracuje , ma byc to uzadzenie pracujace w trybie klient czy jakos tak kupic jakiegos tam switcha czy haba jest prosto tylko co puzniej jezeli okarze sie ze to nei to o co chodzilo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) po pierwsze to zobacz swojego pierwszego posta... Kolega od ktorego mam net niedawno USR999106 ja jestem od niego oddalony jakies 100 m:mur: sie nasmialem, no ale juz mi wystarczy :) po drugie poczytaj: - TO - i to <--- temat na tym forum, podobny do tego cużeś ty zalozyl :P - w googlach wpisz "USR999106" i sie zadowolisz :) Edytowane 19 Marca 2005 przez McBoss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) nom zjadlem jeden wyraz faktycznie :) soory Edit chce aby u mnei w domu siec poszla juz po skretce a nie wifi Edytowane 19 Marca 2005 przez thingrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinbaran Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Mam podobną sytuację i mam Linksysa za 200 zł i wszytsko ładnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...