piotrek_r1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 niemam kasy na kupienie sobie radiatorków na pamieci wiec wykombinowałem że zrobie sobie coś z miedzianej rurki , odciołem kawałek i wyklepałem na blaszke nastepnie złożyłem w kształt |_| boki sa ok 2 razy dłuższe od podstawy mam zamiar mocować to na jakimś kleju termoprzewodzącym(musze tylko jeszcze 23 takie zrobić ) i teraz mam dwa pytanka 1. czy klej termoprzewodzący przewodzi prąd? 2. czy takie radiatorki bedą miały jakas skuteczność ? 3. czy ktoś już coś takiego próbował robić? jesli tak to jak mu wyszło ? 4. czym wypolerować podstawe radiatorka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Najlepiej będzie jak wypolerujesz podstawę radiatorka, chłodzić będzie napewno lepiej niż same pamięci bez radiatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wentylator 80x80 7v. Czyz nie prosciej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wentylator 80x80 7v. Czyz nie prosciej?? 1337039[/snapback] wentyl tez bedzie nawiewał na radiatorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 nie prosciej pociąć jakis gotowy radiator?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 nie prosciej pociąć jakis gotowy radiator?! 1337113[/snapback] niestety nie posiadam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 kosztuje grosze a za duzo kombinujesz a efekt na moje bedzie marny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 teraz mam dwa pytanka Wyszły cztery ale co za różnica... 2. czy takie radiatorki bedą miały jakas skuteczność ? Jakąś na pewno. Jeszcze lepiej będzie jak na wszystko będziesz dmuchał jakimś wentylem (najlepiej dużym, wolnym to będzie cicho i dobrze) 4. czym wypolerować podstawe radiatorka? Papierem ściernym. Zacznij od np. 1000 a skończ na 2000-2500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...