Bonjo Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Mam taki problem :) Robiac porzadki skasowalem niemal wszystkie ikonki/pliki z pulpitu (mniej więcej przed wczoraj). No i okazalo się ze jeden/dwa pliki sa mi potrzebne, czy jest jakas mozliwosc odzyskania? Sprawdzalem juz jakims program ale niestety nie zabardzo sobie z nim radze :P Nie chce rowniez odzyskiwac wszystkich plikow ktore usunalem np. przez ostanite 3 miesiace... Czy jest jakas mozliwosc odzyskania tego jednego/dwoch plikow? Jesli tak to prosze podajcie nazwe programu :) Jestem w tym temacie zielony wiec prosze o wyrozumialosc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 UnErase - pozwala uratować ważne pliki, które zostały usunięte z twojego dysku twardego przez wynik działania wirusa, oprogramowania, albo po prostu przypadkiem. O&O UnErase przywraca dane kiedy wydaje się być za późno. Jest łatwy w użyciu i pracuje pod systemami Windows NT, Windows 2000, albo Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonjo Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 No sciagnalem ten program, niestety nie znalazl tych plikow ktorych skasowalem (a skasowalem ok. 20 plikow z pulpitu - nie znalazlo ani jednego z nich) A poza tym da sie odzyskiwac tylko 1 plik (wesja demo...) Hm.. juz powoli trace nadzieje, no ale coz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 easy recovery pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...