limal32 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 tak jak w tytule pokazuje mi że brak takiego pliku i trzeba zainstalować ,aby naprawić aplikacje. komp odpala ,ale winda do końca sie nieładuje skad ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ten plik( podejrzewam że z płytki instal.win xp) jak zainstalować ,aby nieutracić danych z kompa prosze znawców o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ten plik to: shell.32.dll czy shell32.dll Uruchom sobie komputer z plyty instalacyjnej z XP wlacz konsole odzyskiwania przejdz do katalogu X:\i386 (X to cdrom zmien na taka jak masz u siebie) nastepnie wpisz: expand shell32.dl_ X:\WINNT\system32\shell32.dll oczywiscie zmien literki i nazwy katalogow na swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Poszukaj tego pliku w internecie (ja zawsze tak robie) i wklej to do odpowiedniego folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Poszukaj tego pliku w internecie (ja zawsze tak robie) i wklej to do odpowiedniego folderu. 1336879[/snapback] jak byś doczytał to powiedz jak go odpalić ,żeby wkleić kolobos ide spróbować ,bo to u kolegi ,oczywiście odpisze czy zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Poszukaj tego pliku w internecie (ja zawsze tak robie) i wklej to do odpowiedniego folderu. 1336879[/snapback] Następnym razem jak masz zamiar dawac takie wspaniałe rady to jużlepiej nic nie pisz. Shell32.dll w kazdej wersji windows jest w innej wersji. Kazdy Win np. xp, 2000, 98, 2003 itd ma inną wersje tego pliku, która dzial tylko w danym systemie. Zmiania pliku = częsciowy lub całkowity pad systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marog6 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ja mam troszke inny problem, otóż przy próbie instalacji SP2 (1 mam napewno) wyskakuje okienko, że plik: "shell32.dl_" jest uszkodzony! a komp normalnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 :arrow: marog6 Instalujesz instalatorem do expresowej instalacji czy masz caly SP na dysku? W kazdym razie sprobuj expresowej instalacji lub odwrotnie. Nie zaszkodzi tez sprawdzic dysk oraz ram programem diagnostycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...