hadzia Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Siemanko Ludziska potrzebuję jakiegoś programu do zgrywania mp3 z PC do mojego Siemensa SL45i, bo kupiłem telefon na giełdzie ale bez CD z oprogramowaniem ;((( Proszę o podanie chociaż samej nazwy tego progsa, z resztą już sobie poradzę, ale jak ktoś da linka i nazwe to też niepogardzę :P :D :) thx !! czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 po podlanczeniu przez kabel usb powinienes widziec telefon w moj kompeter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jak masz stacje, to wystarczy program siemens data suite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadzia Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 omg... fest.... niema ! =/( czyt. niemiałeś racji, nic niewidać w "moim komputerze" ) Nie takich rzeczy próbowałem ;] Ale niestety... potrzebny jest do tego program... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleepy Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 A chociaz probowales sam szukac takiego oprogramowania ? Czy chociaz zajrzalem na strone producenta telefonu? Nie wydaje mi sie... Data Exchange Software np http://tinyurl.com/6vdun albo Siemens Mobile Control Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 na stronie siemensa znajdziesz oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 albo na stronie www.siemensinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 po podlanczeniu przez kabel usb powinienes widziec telefon w moj kompeter 1336839[/snapback] omg... fest.... niema ! =/( czyt. niemiałeś racji, nic niewidać w "moim komputerze" ) Nie takich rzeczy próbowałem ;] Ale niestety... potrzebny jest do tego program... 1336899[/snapback] Wow. Mam nadziej że nie kupiłeś jakiegoś kabla na USB do SL45i. Takie kable nie istnieją. Po pierwsze aby uzyskać dostęp do pamięci telefonu oraz karty MMC w SL45i potrzebny jest Data Exchange Software http://communications.siemens.com/cds/fron...00.html#content. Po drugie zapomnij o zgrywaniu MP3 bezpośrednio do telefonu bo zgranie 6MB trwa ponad 30 minut!!! Najszybciej będzie przez dodatkowy czytnik kart MMC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ej a wogle jaka mozna najwieksza karte wsadzic do sl45i, bo slyszalem ze 128 MB tylko...??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 256 mozna bez problemu wlozyc :) a 512 po malej zmianie softu w telefonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 kabel na USB do sl45 oczywiscie istnieje lecz nie polepsza transferu przesylania danych. Co do programu to TU masz bardzo duzo przydatnych rzeczy do tego fona. Karte mozna wsadzic 512 mb firmy Kingston bez zadnej ingeracji w soft, poczytaj na forum stronki ktorej podalem wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie kupuj zadnych kabli do USB tylko kup Czytnik kart na USB i styka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie kupuj zadnych kabli do USB tylko kup Czytnik kart na USB i styka. 1346788[/snapback] Kabel USB moze nie pomoze, ale po drobnej modyfikacji oprogramowania i sterownika dostarczanego przez producenta mozna na standarowym kablu wyciagnac pelna predkosc portu szeregowego, wtedy nie jest az tak zle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...