SILENT... Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mam taki problem: Posiadam neo 128. Surfując po internecie w wyjaśnionych ale nie do końca okolicznosciach tracę połączenie z internetem gdy zadzwoni telefon (ktoś odbierze lub po rozmowie odłoży sluchawkę) . Łączę się z internetem przez przedłużacz. A najgorsze jest to że w momencie gdy tracę połączenie i wchodzęna jakąś stronę nie mogę ża żadne skarby po ponownym połączeniu z internetem wejść na żadną stronę i zawsze wyskakuje komunikat że nie mógł się połączyć z witryną sieci web czy jakoś tak. Na dodatek jestem wtedy "niedostępny" w skype i nie pozostaje nic innego jak rstart koompa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 A czy przypadkiem masz mikrofiltry poinstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 To raczej napewno brak filtrów lub cos z nimi skopane. Mozliwe ze je zle podlaczyles. Pamietaj ze kazde urzadzenie musi byc do niego podpiete, jesli masz 3 telefony to musisz miec 3 mikrofiltry. Sprawdz tez czy aby napewno podlaczyles je w dobrym miejscy (tak jak jest to pokazane w instukcji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...