piohal Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mamy taki problem. Kumpel sformatowa swój dysk (Fujitsu 8,5 GB) pod dosem. Przyniósł do mnie, włożyliśmy do mojej starej płyty ECS P6VXAT z Celkiem 800 z zamiarem zainstalowania XP. Wywala jednak błąd, którego opisać nie jestem w staniu - niebieski ekran z dużą ilością tekstu. Podczas ponownego formatowania pojawia sie kom. "Bład odczytu tablicy partycji". Dysk fizycznie jest ok, podzielony jest na 2 partycje, można kasować można na niego kopiować. Możecie wyjaśnić o co chodzi? Błąd pojawia się również podczas instalki Win98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Moze poprostu padla tablica partycji. Rzecz zadka a jednak zdazyc sie moze. Przenoszenie dysku tez w jakims stopniu na to moglo wplynac. Proponuje sprobowac zalozyc od nowa partycje, sformatowac dysk i probowac. Miejmy nadzieje ze dysk nie padl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...