Skocz do zawartości
shafran

Raidmax Samurai

Rekomendowane odpowiedzi

--------------------------------------------------------------------------------

nie wiecie czy i gdzie można dostać w polsce bude z tematu? osobiscie uważam że jest pojechana na maxa chociaz niektorzy uwazają ją za najlepszy przykład "wiejskiego tuningu" :D:D

checknijcie tylko fotki:

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-156-173&depa=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

--------------------------------------------------------------------------------

chociaz niektorzy uwazają ją za najlepszy przykład "wiejskiego tuningu"  :D:D

[/url]

1336938[/snapback]

maja racje :lol: :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maja racje :lol: :lol:  :D

1337174[/snapback]

nie bede mowil jak wyglada wiejski tunig bo to kwestja gustu ale prezentowana obudowa wyglada naprawde"zgrabnie", estetycznie i wykonana jest z dobrych materialow, to widac na 1 rzut oka, nie przesadzono z dodatkami i to jest najwazniejsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo super szukałem też budy innych firm takiej samej bo z doświadczenia małego bo małego ale wiem ze jest zwykle w ch* podrobek, ja mam np. ultra-tech lucyfera, czyli tracera diablo czyli...5 innych firm znalazlem co to robi:D:D to znacie jeszcze inne ktore robą tego samuraia?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi