shafran Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 -------------------------------------------------------------------------------- nie wiecie czy i gdzie można dostać w polsce bude z tematu? osobiscie uważam że jest pojechana na maxa chociaz niektorzy uwazają ją za najlepszy przykład "wiejskiego tuningu" :D:D checknijcie tylko fotki: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc....-156-173&depa=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 thorn modził taka bude, zapytaj jego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 -------------------------------------------------------------------------------- chociaz niektorzy uwazają ją za najlepszy przykład "wiejskiego tuningu" :D:D [/url] 1336938[/snapback] maja racje :lol: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 maja racje :lol: :lol: :D 1337174[/snapback] wy nawet czytac nie umiecie, to byla obudowa tech-solo tc-90 co thorn modzil, choc budy wygladaja identycznie to sa innych firm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Tu masz troche inne modele. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 maja racje :lol: :lol: :D 1337174[/snapback] nie bede mowil jak wyglada wiejski tunig bo to kwestja gustu ale prezentowana obudowa wyglada naprawde"zgrabnie", estetycznie i wykonana jest z dobrych materialow, to widac na 1 rzut oka, nie przesadzono z dodatkami i to jest najwazniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shafran Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ooo super szukałem też budy innych firm takiej samej bo z doświadczenia małego bo małego ale wiem ze jest zwykle w ch* podrobek, ja mam np. ultra-tech lucyfera, czyli tracera diablo czyli...5 innych firm znalazlem co to robi:D:D to znacie jeszcze inne ktore robą tego samuraia????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A po co ci taka brzydka buda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A po co ci taka brzydka buda?? 1338127[/snapback] przynajmniej ladniejsza od twojej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie tylko mojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie tylko mojej. 1338248[/snapback] to prawda :) jak widac umiemy sie przyznac do swoich gustow :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 1337632[/snapback] Fajnie ale niepodawalbym sklepu ktory robi ludzi w konia ze sprzetem (obecny pc-cool to dawny pc-hardware24 ktory okantowal juz troche ludzikow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...