Digo Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Kupilem sobie w ubieglym tygodniu plyte głowna i chcialem sobie podkrecic proca przez mnoznik ale nie wiem jak to odblokowac :( niby w instukcji plyty na fotce jest to w biosie ale jak do niego wjede to nie ma takiej opcji :( moj konfig: Name: Intel Pentium 4 Code Name:Northwood Specification: Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz Motherboard manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model: 8IPE1000P-G, x.x Narazie podkrecam przez fsb i chodze narazie na 2.0@2.5 ale chcialbym odciazyc fsb i podkrecic przez mnoznik ? czy ktos jest w stanie mi pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 nie podkrecisz mnoznik jest zablokowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) FAQ http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=8 a dokladniej Edytowane 19 Marca 2005 przez N2O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mnożnik jest zablokowany!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 podkreca sie popiewrwsze nie tylko mnoznikiem... po drugier moglbys skorzystac z pomocy do gory dla poczatkujacych.... DO ZAMKNIECIA !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digo Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mnożnik jest zablokowany!!! :wink: 1337052[/snapback] no tyle wiem ze jest zablokowany ale jak go odblokowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 no tyle wiem ze jest zablokowany ale jak go odblokowac ? 1337201[/snapback] Jak by ktoś to wiedział to by wszyscy jechali na najwyższym mnożniku :lol: Mnożnika w INTEL'ach sie nei da odblokować :mur: :mur: :mur: Lepiej wejdź na FAQ i sobie poczytaj. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digo Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ok juz przeczytalem :) dzieki za odp btw szkoda ze sie nie da :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...