RysiekB Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Witam. Jak w temacie. Moge zamienic sobie procka tualatina 1,2, ktorego mam przekreconego na 1,6 (133MHz fsb) na cela T1,4. Tylko nie wiem na ile uda mi sie go podkrecic, no i w zwiazku z tym, czy wzrosnie mi ogolna wydajnosc systemu. Chlodze - jak w podpisie, volcano7+ i tak zostanie, nie bede zmienial na WC. Jak ktos przerabial ten temat - prosze o opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ja bym nie zmienial. Wydaje mi sie, ze proce tego samego typu, a rozniace sie mnoznikiem (srednio) udaje sie dokrecac do podobnego maksymalnego poziomu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Tego Celka masz na FSB133MHz, więc PCI chodzi na 33MHz. Jak byś miał tego 1.4GHz, to na 100% nie wykręcił byś go na FSB133MHz, więc PCI musiało by być powyżej 33MHz. Jeżeli nie chcesz kręcić, to możesz wymienić, a tak, to się nie opłaca. Ja z chęcią bym wymienił, bo w drugim kompie mam 1.2GHz i nie kręconego i nie zamierzam go kręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...