NINJA Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Kupiłem dzsiaj kabel EURO - S-Video/chinch/jack i podłączyłem TV z grafą i dzwiękiem.Mam problem ponieważ nie wiem jak ustawić żeby były kolory na TV bo jest tylko czarno-biały obraz :/.Mam TV LG Flatron 29' Ce-29Q12IP 100Hz.Grafę taką jak w podpisie leci na Omegach 4.11 and WinXP Home+Sp2.Mam taki sprzęt jak w podpisie może mi ktoś powiedziec jak dobrze to poustawiać żeby chodziło to jak należy.Z góry dziękuje za pomoc. Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Kupiłem dzsiaj kabel EURO - S-Video/chinch/jack i podłączyłem TV z grafą i dzwiękiem.Mam problem ponieważ nie wiem jak ustawić żeby były kolory na TV bo jest tylko czarno-biały obraz :/.Mam TV LG Flatron 29' Ce-29Q12IP 100Hz.Grafę taką jak w podpisie leci na Omegach 4.11 and WinXP Home+Sp2.Mam taki sprzęt jak w podpisie może mi ktoś powiedziec jak dobrze to poustawiać żeby chodziło to jak należy.Z góry dziękuje za pomoc. Pozdr! 1337073[/snapback] a nie masz gdzieś tam ustawień standardu kodowania sygnału (PAL). Jest tego kilkanaście odmian jeśli dobrze pamiętam to w PL obowiązuje standard PAL-BK, ale mogę sie mylić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 We wtyczce Euro miedzy 15, a 20 pin wlutowa kondensator 470pikofaradow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...