ziggie Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Witam wczoraj dokonalem zakupu ww proca, zamontowalem do mojej plyty msi i okazuje sie ze niestety pracuje ona tylko na 100mhz i nie moge jej zmusic na 133. jedyne co udalo mi sie uzyskac to 109*10.5 mhz :( nawet odblokowanie proca nic nie da chyba gdyz w biosie nie ma regulacji mnoznika... czy znacie moze jakis sposob aby tymczasowo wycisnac wiecej z takiego sprzetu? moze jest jakis trick czy cos co uratuje moj portfel przed kolejnym wydatkiem ? :) prosze o pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A zmieniałeś bios płyty na nowszy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Trick to zmiana MOBO :twisted: Ta płyta nie obsługuje fbs133 i tyle. Przykro mi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziggie Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 bios mam nowy w sumie wszystko przez ten bios bo gdy go sciagalem ze strony msi to bylo wyraznie ze nowy bios supportuje do athlona xp 2200+ szkoda ze supportuje ale gdy sie go wrzuci w nowszych plytach a nie w mojej... a tego jakos nie podkreslili :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...