J-A-J-O Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mój kumpel miał dysk twardy caviar 120GB, a na nim 2 partycje (nie pamięta rozmiaru) które pewnego dnia zniknęły. Miał tam ważne dokumenty. Próbowałem przywrócić partycje ręcznie ale nie wyszło, używałem programów Recover4all i Handy Recovery ale żaden nie mógł odnaleźć partycji Macie jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 czyli za duz oz tym nie zrobisz.. mialem keidys podobny problem.. i nic ciekawego nie wymyslilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Taaa, jak bym się ciebie posłuchał napewno dobrze bym nie zrobił, bo wystarczyło tylko troche poszukać i udało mi się przywrócić wszystkie dane, nawet mimo tego że dysk był formatowany - pomógł Recover my Files Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...