grzegorzlx22 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mam płyte Gigabyta GA-8SD533 i jest mały problemik a mianowicie po podłączeniu zasilasza uruchamia się już się załącza monitor i w tej chwili płyta i wszystkie wentylatory się wyłączają również monitor, przy naciśnięciu power nic się nie dzieje czy da się z tym coś zrobić czy moge płyte już wyrzucić na złom ??? z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandollino Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam! Sprawdzałeś inne podzespoły? Jeżeli są sprawne to pozostaje Ci wysyłka do serwisu. Na allegro w dziale komputery-usługi znajdziesz takowe. Oto nr aukcji: 45004792 - tutaj wysłałem 2 płyty, 1 naprawili a drugiej nie (koszty naprawy byłby wyższy od płyty) 45332252 - tutaj wysłałem 1 płytę, ale jej nie naprawili. pzdr, pandollino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzlx22 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Wszystkie inne podzespoły są sprawne bo mam swoją sprawną płyte a tą dostałem za grosze !! A i tak czy wszystko jest podłączone do niej czy nie to tak samo się uruchamia i zaraz gaśnie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...