Skocz do zawartości
Eskan

Instalacja Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem zamieścić ten problem w tym temacie bo myśle, że zonk tkwi w sprzęcie, a nie do końca w sofcie.

Przy instalacji Painkillera (orginalik) zwiesza sie komp tzn. instalacja nie postępuje już na samym początku. CtrAltDelete dopiero robi odwiechę. Nie ma blue screna itp. poprostu zwiecha i tyle. Nie ma tego problemu z żadną inna płytą cd, wszystko co wrzucę do czytnika idzie bez problemu. System niedawno instalowany - też bez problemu. Żeby było zabwniej, na tym samym sprzęcie parę miesięcy temu nie było z tym żadnego problemu :mur:

WindowsXP SP2. Reszty zdaje mi się nie ma co opisywać, bo jak mówię na takim samym konfigu przed reinstalką problem nie istniał.

Edytowane przez Eskan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czepiajmy się, nie obwiniam SP2 :wink: ale i nie twierdzę, że w nim nie trzeba szukać rozwiązania... W każdym razie jak mówi mój stary znajomy "coś jest nie w pożądku".

Edit:

Tez właśnie myślałem, że trzeba dać płytce trochę czasu na rozkręcenie się, ale 5 min. to lekka przesada! Pytka się rozkręca, znojomy wszystkim szum, pierwsze okno instalacji gry i... kupa zwiecha wrrrrrrrrrrrrr

Edytowane przez Eskan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi