Tallib Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mam dość nietypowy problem, na który nikt nic nie może mi poradzić[ostatnio tylko jak przeinstalowałem Windowsa to pomogło]-chodzi o dotwarzanie filmów na tv. W ustawieniach ekranu mam klon-monitor analogowy i tv- i coś tak sie porąbało, że jak klikne na np.teledysk w WMPLAYERl[ustawiony mam jako ekran podstawowy monitor]to teledysk się włacza ale...nie mogę go np.zamknać na ekranie tylko muszę przełączyć na AV na tv i tam próbować zamknąć WMPLAYER?? Zainstalwałem od nowa sterowniki do GeForce'a i LIPA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Wydaje mi sie ze widzialem juz bardzo podobny post tutaj na tym forum poszukaj jestem pewny ze to juz gdzies widzialem jakies 2 dni temu. PS: poszperalem poszperalem i znalazlem z tym ze to tez twoj post, i tak sie zastanawiam po co napisales 2 posty o tym samym ??!! Edytowane 20 Marca 2005 przez ]Abe[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 jak nie mozesz zamknac alt+f4 nie dziala ? btw kto jeszcze dzisiaj uzywa wmp moze przekonasz sie do vplayera albo subedita ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Jest rozwiązanie-nowe sterowniki do GEFORCE'a[nie przeinstalowanie starych]ale nowe i wszytsko jest oki...jak długo nie wiem ale narazie OK.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...