adnet Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Zainstalowałem XP pl professional + SP1. Zapuściłem sobie wszystkie potrzebne programiki jak Widows commander, Zip, Rar, WinAmp itp, czyli wszystko to co potrzeba do normalnej pracy z windows. Postanowiłem sobie zrobić obraz partycji, żeby w razie czego przywrócenie systemu zajeło kilka minut, i zaczeło się... Drive Image 6 podczas instalacji zrobił mi dyskietki awaryjne, ale próba jego uruchomienia zawsze kończy się totalnym zwieszeniem systemu. Tylko reset pomaga. Identyczna sytuacja jest Z Partition Magic 8 ->odpalam program, pojawia się okno programu i zwis?! Ma ktos jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Czyzbys usilowal zrobic obraz partycji.. z jej wnetrza??? Szok... A czy probowales juz kiedys wyjac sam sobie fotel spod siedzenia? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Zainstalowałem XP pl professional + SP1. Zapuściłem sobie wszystkie potrzebne programiki jak Widows commander, Zip, Rar, WinAmp itp, czyli wszystko to co potrzeba do normalnej pracy z windows. Postanowiłem sobie zrobić obraz partycji, żeby w razie czego przywrócenie systemu zajeło kilka minut, i zaczeło się... Drive Image 6 podczas instalacji zrobił mi dyskietki awaryjne, ale próba jego uruchomienia zawsze kończy się totalnym zwieszeniem systemu. Tylko reset pomaga. Identyczna sytuacja jest Z Partition Magic 8 ->odpalam program, pojawia się okno programu i zwis?! Ma ktos jakiś pomysł? Polecam do takich celow Norton Ghost 2003 z pakietu Norton SystemWorks 2003. Wszystko robi bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 widzę, że eksperci software'owi poszli na obiadek 8) Spróbuje odpalić program pod DOS'em . Jutro dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...