Skocz do zawartości
adnet

Drive Image 6 +XP=zwis

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem XP pl professional + SP1.

Zapuściłem sobie wszystkie potrzebne programiki jak Widows commander, Zip, Rar, WinAmp itp, czyli wszystko to co potrzeba do normalnej pracy z windows.

Postanowiłem sobie zrobić obraz partycji, żeby w razie czego przywrócenie systemu zajeło kilka minut, i zaczeło się...

Drive Image 6 podczas instalacji zrobił mi dyskietki awaryjne, ale próba jego uruchomienia zawsze kończy się totalnym zwieszeniem systemu.

Tylko reset pomaga. Identyczna sytuacja jest Z Partition Magic 8 ->odpalam program, pojawia się okno programu i zwis?!

Ma ktos jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem XP pl professional + SP1.

Zapuściłem sobie wszystkie potrzebne programiki jak Widows commander, Zip, Rar, WinAmp itp, czyli wszystko to co potrzeba do normalnej pracy z windows.

Postanowiłem sobie zrobić obraz partycji, żeby w razie czego przywrócenie systemu zajeło kilka minut, i zaczeło się...

Drive Image 6 podczas instalacji zrobił mi dyskietki awaryjne, ale próba jego uruchomienia zawsze kończy się totalnym zwieszeniem systemu.

Tylko reset pomaga. Identyczna sytuacja jest Z Partition Magic 8  ->odpalam program, pojawia się okno programu i zwis?!

Ma ktos jakiś pomysł?

Polecam do takich celow Norton Ghost 2003 z pakietu Norton SystemWorks 2003. Wszystko robi bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi