maiko Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam. Do SBLive 5.1 Digital podłączyłem przez cyfrowe wyjście amplituner, i niestey działają mi tylko 2 przednie głośniki :( W Power DVD działają wszystkie ale tylko wtedy gdy ustawie w tym programie wyjście na SPDIF, przy zmianie na 4, 5, czy inne konfiguracje to działaja tylko te 2. :((( Prosze o pomoc. ps Na analogowym wyjściu działa wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maiko Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Czy naprawdę nikt niemiał takiego problemu, albo przynajmniej niewie jak go rozwiązać ??? Jeśli tak to może moja karta jest uszkodzona. ps Próbowałem zainstalować sterowniki kx project ale na nich wogule niema dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cin0 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 ej, to jest norma, kiedy ustawiasz spdi/f to dźwięk przesyłany jest do zewnętrznego dekodera, jak nie ustawisz, to wewnętrzny dekoduje, właśnie się męcze też żeby mi w grach działał dźwięk jak trzeba i nie mam pojęcia jak to zrobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Blakc Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja też mam ten Sam Problem posiadam Karte Dzwikowa SB Live! 5,1 Digital. I I łosniki 5,1 Creativer Inspire T5900 ale za Zadne Chiny niemoge Odpalic Centralnego ... I musze jechac na ustawiniach 4,1. Czy moze ktos wie jak to rozwiazac ten Problem ?? (Znacyz wszyustkie dzialaja glosniki ale w Funkci CSS Jakos tak to ise nazywa Dzwik 5,1 jest Emulowany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Blakc Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ps. Ja Właśnie na KX Project Jade. Bo Nie mam Sterow do Tej PRzkletej Karty. Ejj Jak chcesz aby ci dzialal dzwik po instalaci Sterownikow Wszystkich Zainstaloj Drivery jeszcze raz ja mialem taki problem i po tym moim ruchu jest ok :] Ale zachiny nie mam tego Centralnego Głśnika jak podlaczm Wszystkie Kable (3 Zielony(przednie) , Czarny (Tylnie), I Pomaranczowy (Centralny i Subwoofer) <---- Po włozeniu tej wtyczki Centralny tylko szumi A powinien Grac :/ Czy ktos wie jak to ustawic w KX Mixer zby to cholerstwo gralo ?? I co to te SPDIF Jest :] (Wyjscie Cyfrowe ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...