Neo_x Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 siemacie. byl juz podobny topic z tego co pamietam.. ale przejrzalem forum, google i inne szukajki.. ale za diabla nie moge sobie przypmniec jak sie nazywal programik ktory zwiekszal czestotliwosc na usb... jak ktos pamieta jak sie ten programik nazywal to niech poda nazwe a potem usuncie ten topic ;) :) dzieki i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 XP-USB-Patcher. link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 eee jeszcze troszke innego szukam.. takiego gdzie sie recznie wpisywalo mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 hmm.. tylko to znalazłem http://razer.tigga.org/phpBB2/viewtopic.php?t=3290 a jaką masz myche ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Czy ktoś moglby mi wyslac oryginalny plik usbport.sys??? blaggam pomocy bo nie moge spatchowac na 100Hz :/ jak ktos moze to rposze wyslac na chrystus@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A co? Skopiowanie pliku z CD z systemem to problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 juz sobie poradzilem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a co ten programik daje i czy nie s[ciach!]oe sobie skanera drukarki itd. i czy będzie to działać na mojej bezprzewodowej myszce logitech(nie pamiętam modelu ale razem z klawiaturą w zestawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 http://stalker-game.pl/forum/viewtopic.php...165458f5a0a1a81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a jak za mocno podkręce to myszke uwale czy będzie można powrócić jakoś do ustawień fabrycznych i czy nie uwale skanera i drukarki???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 podkręciłem razerka i działaŁ świetnie, wróciłem do ustawień fabrycznych ponieważ na 500MHz wysypał mi się pad itp, skopiowałem oryginalny plik z płytki z windowsa i jest już ok B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) a ja mam problem.... nie moge w systemie znależdzć tego usbport.sys wyszukiwara nic nie znajduje może wiecie gdzie to można znależdżć???? i ponawiam pytanie czy nie zwale drukary itp. EDIT: Już znalazłem :) ale teraz mam następny probem a mianowicie standartowo w mauserate mam 50hz mało nie??? :? dałem na 500hzito nic nie dało :mur: czy to może dlatego że jest to myszka bezprzewodowa i kulkowa???? Edytowane 24 Marca 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 No to więcej nie wyciągniesz dopuki nie zainwestujesz w nową myszkę. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ehhh szkoda bo ta myszka+klawa 4 lata temu kiedy je kupowałem kosztowała 200$ nie złotych tylko dolców i nie mam z nimi żadnych problemów są super i są bezprzewodowe i wogóle... szkoda mi tej mychy :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Te patchery go... daja za przeproszeniem. Zmniejszaja jedne opoznienie z ~20ms do 8-12ms... przy 1000/500hz. Zeby zobaczycz wieksza roznice musielibyscie miec duzo fps w grze. Zeby w polni wykorzystac 500 trzeba miec tyle fps... Mychy microsofty sypia sie powyzej 500mhz. Logiki do 1000 spokojnie. Zapamietajcie ze to zmienia sensa ale delikatnie ale ja to czuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ja mam Logitecha 510MX.. da mi cos bawienie sie w cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Myszka będzie chodziła płynniej i będzie precyzyjniejsza, przynajmniej teoretycznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 tylko i wylacznie teoretycznie :wink: rzekoma roznica wynika z autosugestii :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 UWAGA!!!!!!: Miałem wgrany plik z 500mhz i mój pendrive kingston data traveler 2 256mb nie chciał pójść i komp od razu cały sie tak mulił że myszka przestała działać komp nie reagował wyciągam pendriva cudowne 'odmulenie' wkładam zonk wyciągam ok wgrałem orginał i wszystko chodzi jak cud miód i orzeszki ;-) więc nie wim jak wasze pamięci to zniosą ale tylko ostrzegam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...