durczyn Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ext/AGP/PCI, czy ktoś siuęorientuje jak zablokować na abit av8 2 ostatnie pozycje, czyli agp i pci? naczy podnosząc fsb, to też mi siępodnosi, ale niepowinno i chcę zablokowac ko niewiem jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 av8 mam blokade pci/agp bo to jest chipset k8t800 PRO i to pro wlasnie oznacza te blokade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) JUŻ WIEM JAK TO ZABLOKOWAĆ!!!!!!! PRZECZYTAŁEM INSTRUKCJE OD PŁYTY GŁÓWNEJ!!!!!!!!!!1 I ZABLOKOWAŁEM I DZIAŁĄ PS, dalej problem mam z oc mimowszytsko Edytowane 20 Marca 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 a moze proc ci juz nie chce isc wiecej i dlatewgo masz problem , albo mem juz sie nie chce krecic , moze ci zasilacz wysiada , gdybyac mozna i mozna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 jak to można sprawdzić, proc te testy róznorakie przechodzi pomyślnie itp itd.... no sory ale powinno być stabilne 2.0 no qurde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 jesli masz procka datowanego na 2005 rok to raczej nie pojedziesz z nim za daleko , taka kupa jest z tymi prockami , najleprze serie to koncowka 2004 roku , 47 tydzien , 49 , 50 , podnosisz napiecie na cpu ?? podnies tez napiecie htt , ale gdzies czytalem ze to raczej nic nie daje , poprobuj bo nikt ci nie powie dokladnie co twoj sprzet potrafi i co jak ustawic by bylo oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...