Pekaok Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 w jakiej pozycji malowałeś tą pleksę że Ci farba spływała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 jak na poczatek to nawet fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 w jakiej pozycji malowałeś tą pleksę że Ci farba spływała? Malowałem to tak, że wycinałem sobie z folii ochronnej pleksy kształty jakie mnie interesowały [tj logo, paski i napis]. Jak farba wysychała to folia odchodziła od samej plaksy i się robiły zacieki. Malowałem z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Radziłbym tak: wyciąć kształt w papierze samoprzylepnym i malować sprayem od góry, ale nie jednorazowo, tylko kilka razy bardzo cieńkimi warstwami. Psiknąć raz, krótko, tak żeby tylko trochę się "zakolorowiło", poczekać aż wyschnie i powtórzyć. Daje lepszy i trwalszy efekt i nie ma zacieków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 szczerze - NIC CIEKAWEGO jedno wielkie okno z wg. mnie beznadziejnym logiem zamiast boku obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 cienki ten mod, mi to brakuje moda frontpanela i byłoby GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo9387 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nic ponad przecietnosc :) ale ladnie prosto schludnie :) jak to juz okreslono moda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...