zwierz Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Witam! Mam teraz soundstorma który nie obsługuje A3D tylko EAX! Co jest lepsze jezeli chodzi o gry(counter-strike)?? Jakie karty obsługuja A3D??Gram na słuchawkach Edytowane 19 Marca 2005 przez zwierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja nie uzywam ani tego ani tego... bo denerwuje mnie to echo ktore powstaje dajac efekt przestrzennosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ja nie uzywam ani tego ani tego... bo denerwuje mnie to echo ktore powstaje dajac efekt przestrzennosci 1337855[/snapback] Ja wyłączyłem w ustawieniach karty wszystkie efekty i w CSie włączyłem EAX i nie ma echa... No ale dalej co jest wkoncu lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...