axl2000 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Właśnie...mam aktualnie GF6800LE 12p, 6v i wszystko jest ok...ale jak włączam Splinter Cell 3 z pixel shaderem 3 to sie krzaczy, widać malutką szachowniczke :((( Dlatego tez aktem desperacji CHCE (i nie wybijajcie mi tego z głowy prosze) zmienić tą karte na jakiegoś Radeona serii 9700/9800. Nie dosc ze nie bedzie mnie korcilo zeby wlaczyc PS3 to jeszcze zostanie mi w kieszeni 200-250zl jak sprzedam 6800LE. Na allegro jest kupa Radeonow z tej serii, ktore oplaca sie kupic? Medion odpada na wstępie to wiem...ale pojdajcie prosze jakąś konkretną aukcje :) Albo link do sprawdzonego taniego sklepu z 9800XT lub innymi moze jak sie znajdzie (komputronik odpada...) Pozdrawiam i czekam na propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samone3 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 http://www.pcprojekt.pl/?str=strona_glowna TANIO A tak to szkoda ,że nie zgłosiłeś się wcześniej bo jeszcze w czwartek miałem Radeona 9800pro ICEQ do sprzedania i tanio poszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...