Skocz do zawartości
kacprz

Jaka Plyte Pod Athlona 64 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Taaa i jakby ci nagle kasa odleciala to nie kupuj przypadkiem: GA-K8NF-9

Sam wdepnalem w to bagno, a na zmiane nie mam kasy :P

1337995[/snapback]

A co z nią nie tak? Słyszałem dość dobre opinnie o tej płycie, jak za taką cene.

Tj. topic na innym forum zaczynał się od użalania się nad marnym losem kupującego tą płyte i narzekaniami, po czym się okazało, że aby cokolwiek kręcić trzeba wcisnąć ctrl+f1 i od razu świat stał się piękniejszy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dluzszy czas juz mysle nad zmiana i nie moge sie zdecydowac. Czy moglby ktos bardziej zorientowany podpowiedziec co najrozsadniej wybrac ?? Wybierac raczej pod AGP czy PCI Express ?

1337985[/snapback]

Na pewno pod PCI E. Różnice cenowe są nie wielkie, a taka płyta to inwestycja na przyszłość, łątwiej i taniej jest zmienic tylko karte niż pół kompa .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

płyta w takiej cenie zapewno do O/C?

Ja osobiscie polecam ASUS-a ze wzgledu na uzywanie produktów tej firmy od wielu lat ( w sumie będe jej uzywał do końca).

Ale rozważ zakup DFI LANPARTY4.

z tego co mi wiadomo to na dfi osiaga sie porządne wyniki.

PCI-Expres staje sie powoli nowym standardem co do kart graficznych.AGP przeżyło co prawda już swoje.

A co DO SLI jest to technologia zaczerpnieta z rozviazania 3dfx VOODOO2 kiedy to 2 axeleratory lączyło sie taśiemką i dawaqło to szybsze wsparcie dla 3d. Wzrost wydajności 1,5 raza na 2 układach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi