starykot Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Mam problem w znalezieniu pewnej strony- takiej na któej są albumy wykonawców. Wiem że taka strona istnieje, bo byłem na niej kiedyś, ale nie zapisałem linku. Chodzi mi głownie o rap i hip hop. Czy zna ktoś taką strone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 i co, i ktoś ma Ci konkretnie napisać tą stronę? a wiesz co to google?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Szukałem ponad pół godziny, i nie znalazłem tej strony, tylko jakieś pierduły. Chodzi mi, że jak ktoś wie, to niech napisze jakąś ciekawą strone bogatą w nazwy płyt i spis utworąw na nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...