BLURB Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 róznica w cenie ok 200 zł .... a jaka w wydajnoscią ?? które z tych ramów lepsze pod athlon64 3000+ s939 ( venice....bedzie dopiero .. :) ) mobo msi k8n neo2 platinum ......zasil : chiefteck 360.......no to co kupic Kingstona czy Geil'a w koncu to tylko różnica między 3,0 a 2,5 .......... a jak Kingstiona to na co byscie przeznaczyli te 200 zł ( bo i tak musze je wydać...moze lepsza nagrywara....albo lepsiejszy monitor ...?) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No niestety nie wiem jaka jest różnica pomiędzy tymi ramami, ale cl 2,5 szybsze jest jak mocno chcesz zakupić kingstony to akurat mam na sprzedaż 2x512 i jakoś sie dogadamy ( wal na priva) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirovan Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Heya. Miałem podobny dylemat i... teraz posiadam 2x512MB Kingstone model KVR z CL3. 200 zł to spora różnica i niewarto przepłacać. To porządna firma. Bez probelmu uruchomiłem te pamiątki na CL2 z timingami 7-3-3 na Abicie AN7 z Bartonem 2500@3200+ i jestem pewien, że to nie koniec ich możłiwości. To był softowy start :) Bierz śmiało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...