Protoss_pl Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witam Mysle nad zmiana mojego GA-K8NF-9 na ta LANPARTY UT nF4 Ultra-D Bo ona ma SLI i moje pytanie jest nastepujace: Czy moge wpiac jedna karte na pci x16 .. poprostu czy moge uzywac jedej karty na tej plycie i czy nie bedzie problemow ze stablinoscia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 wysililbys sie i poszukal info w topicu o tej plycie , tak mozesz uzywac jednaj a anwet musisz bo ultra nie ma obslugi sli , dopiero jak polaczysz na nf4 mostek bedziesz miec sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 z tego co wiem tak, ale wtedy bedzie ona pracowac w trybie pci 8x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 NIe, bedze pracowac x16, gdy włoży sie dwie SLI w to każda z nich pracuje na x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To nie istotne ... ja mam jedna kartę w 2gim slocie więc musiałem wymusić tryb 8x ale wydajność pozostaje na poziomie 16x ... więc don't worry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...