Fun Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 AMD 2200 o oznaczeniu AXDA2200KV3C, ma takie fajne male jadro. Czy kto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 sorrki ale na kompie nie ma polskiej klawiatury i klawisze dzialaja jak skroty. Wracajac do tematu, czy ktos mial do czynienia z tym prockiem, jakie jest jego oficjalne oznaczenie, co zmieniono w stosunku do poprzedniej wersji. ?? Jak sie kreci ?? pozdr. Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 to zarzuc jakies testy tego procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Własnie, gdzie jakieś wyniki pomiarów? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 AMD 2200 o oznaczeniu AXDA2200KV3C, ma takie fajne male jadro. Czy kto 2.2 GHz, a 2200+ to jest spora różnica... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 AMD 2200 o oznaczeniu AXDA2200KV3C, ma takie fajne male jadro. Czy kto 2.2 GHz, a 2200+ to jest spora różnica... Wiele firm w ofertach pisze na Athlon 1,9Ghz majac na mysli 1900+ :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 podobno kiepsko się kręci, dużo lepszy jest 2400+ do kręcenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ło bosze...... Proc dopiero co wyleciał (dosłownie go wyrzuciłem) z płyty. Po godzinie pracy mogę powiedzieć to, że mam mieszane dążące raczej do negatywnych odczuć. Proc lata jako 2200+, kręci się do 150 FSB, ale moja płyta ciągle wykrywa go jako 2200+, tak samo jak 1700+, czy 2000+. W 3dMarku wartość niekręconego 2200+ wzrosła do 9397 pkt. z 8955 przy niekręconym 2000+, po podniesieniu fsb do 150 wynik podskoczył do 9875 pkt. Za cholercię nie mogłem przeskoczyć magiczne 10k, pkt. :)) ALE, Właśnie mam jedno ALE......nie wiem dlaczego, ale pomimo wzrostu wyniku w 3DMarku, całość jakoś dziwnie haczyła, w stosunku do 2000+ , który pomimo mniejszego wyniku chodził płynnie. Szczególnie to było widać na karuzeli z 1 światłem i z 8 -mioma. A....i 3dMarkSE nie wykrywa już AMD XP na pierwszej stronie, tylko tak jak nie SE wykrywał XP, czyli tylko duży napis AMD. A..... i grzeje siem ostro mój miedziany TITAN puszczony na 7V i 2450 obr. nie dał rady, po jednym teście 65 st. i musiałem puścić go na 12V. Więc jednym słowem dla kupujących.....szkoda 750 zł za nowość :)), 2000+ przy cenie 465 zł jest narazie niezagrożny przez tego potwora :)) pozdr. Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ło bosze...... Proc dopiero co wyleciał (dosłownie go wyrzuciłem) z płyty. Po godzinie pracy mogę powiedzieć to, że mam mieszane dążące raczej do negatywnych odczuć. Proc lata jako 2200+, kręci się do 150 FSB, ale moja płyta ciągle wykrywa go jako 2200+, tak samo jak 1700+, czy 2000+. W 3dMarku wartość niekręconego 2200+ wzrosła do 9397 pkt. z 8955 przy niekręconym 2000+, po podniesieniu fsb do 150 wynik podskoczył do 9875 pkt. Za cholercię nie mogłem przeskoczyć magiczne 10k, pkt. :)) ALE, Właśnie mam jedno ALE......nie wiem dlaczego, ale pomimo wzrostu wyniku w 3DMarku, całość jakoś dziwnie haczyła, w stosunku do 2000+ , który pomimo mniejszego wyniku chodził płynnie. Szczególnie to było widać na karuzeli z 1 światłem i z 8 -mioma. A....i 3dMarkSE nie wykrywa już AMD XP na pierwszej stronie, tylko tak jak nie SE wykrywał XP, czyli tylko duży napis AMD. A..... i grzeje siem ostro mój miedziany TITAN puszczony na 7V i 2450 obr. nie dał rady, po jednym teście 65 st. i musiałem puścić go na 12V. Więc jednym słowem dla kupujących.....szkoda 750 zł za nowość :)), 2000+ przy cenie 465 zł jest narazie niezagrożny przez tego potwora :)) pozdr. Fun Co za typ... on uwaza, ze Athlon2200+ to 2,2 GHz :) kocham takich :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A ja uwielbiam takich typów, co czepiają się szczegółów, przecież każdy z użytkowników tego boarda wie, że nie ma jeszcze procków AMD taktowanych częstotliwością 2,2 Ghz, i raczej długo jeszcze nie będzie patrząc na plany AMD :(. Więc jeżeli piszę A2200 to dla tobie tłumaczę, że mam na myśli AMD 2200+ jasne ?? pozdr. Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Co za typ... on uwaza, ze Athlon2200+ to 2,2 GHz :) kocham takich :) :) :) widzisz smijesz sie z niego , a sam myslales ze jak sie nie sciagnie nalepek z proca to w polaczeniu z cs spali sie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Co za typ... on uwaza, ze Athlon2200+ to 2,2 GHz :) kocham takich :) :) :) widzisz smijesz sie z niego , a sam myslales ze jak sie nie sciagnie nalepek z proca to w polaczeniu z cs spali sie :lol: ale dalbym glowe, ze na thg kiedys byl taki topic i goscie mowili, taaaa masz racje, dobrze prawisz itd. itp. i dlatego nie mialem coopera :) :lol: ze mnie z powodou tego cs heheheh pozdr mehow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Sa proce na AMD powyzej 2.2ghz ,konkretnie jeden ;-) ,AXP 2800+ (2.25ghz) (do dostania jak sie jest szejkiem arabskim :P) ,ale w grudniu ponoc ma byc ogolnie w miare dostepny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 jak skoncze fc to beda procki xp1600+ taktowane 2.2ghz =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 możliwe jest że przy takim fsb agp przełączyło się w niższy tryb(takie zabezpieczenie) z X4 na X2 i dla tego te światełka w 3dmarku haczyły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 jakto niemaPierwsz strona w google po wpisaniu oznaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...