Skocz do zawartości
Fun

wpadl mi w lapki nowy A2,2Ghz :)

Rekomendowane odpowiedzi

sorrki ale na kompie nie ma polskiej klawiatury i klawisze dzialaja jak skroty.

Wracajac do tematu, czy ktos mial do czynienia z tym prockiem, jakie jest jego oficjalne oznaczenie, co zmieniono w stosunku do poprzedniej wersji. ?? Jak sie kreci ??

pozdr.

Fun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło bosze...... Proc dopiero co wyleciał (dosłownie go wyrzuciłem) z płyty. Po godzinie pracy mogę powiedzieć to, że mam mieszane dążące raczej do negatywnych odczuć. Proc lata jako 2200+, kręci się do 150 FSB, ale moja płyta ciągle wykrywa go jako 2200+, tak samo jak 1700+, czy 2000+. W 3dMarku wartość niekręconego 2200+ wzrosła do 9397 pkt. z 8955 przy niekręconym 2000+, po podniesieniu fsb do 150 wynik podskoczył do 9875 pkt. Za cholercię nie mogłem przeskoczyć magiczne 10k, pkt. :)) ALE, Właśnie mam jedno ALE......nie wiem dlaczego, ale pomimo wzrostu wyniku w 3DMarku, całość jakoś dziwnie haczyła, w stosunku do 2000+ , który pomimo mniejszego wyniku chodził płynnie.

Szczególnie to było widać na karuzeli z 1 światłem i z 8 -mioma.

A....i 3dMarkSE nie wykrywa już AMD XP na pierwszej stronie, tylko tak jak nie SE wykrywał XP, czyli tylko duży napis AMD.

A..... i grzeje siem ostro mój miedziany TITAN puszczony na 7V i 2450 obr. nie dał rady, po jednym teście 65 st. i musiałem puścić go na 12V.

Więc jednym słowem dla kupujących.....szkoda 750 zł za nowość :)), 2000+ przy cenie 465 zł jest narazie niezagrożny przez tego potwora :))

pozdr.

Fun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ło bosze...... Proc dopiero co wyleciał (dosłownie go wyrzuciłem) z płyty. Po godzinie pracy mogę powiedzieć to, że mam mieszane dążące raczej do negatywnych odczuć. Proc lata jako 2200+, kręci się do 150 FSB,  ale moja płyta ciągle wykrywa go jako 2200+, tak samo jak 1700+, czy 2000+. W 3dMarku wartość niekręconego 2200+ wzrosła do 9397 pkt. z 8955 przy niekręconym 2000+, po podniesieniu fsb do 150 wynik podskoczył do 9875 pkt. Za cholercię nie mogłem przeskoczyć magiczne 10k, pkt. :)) ALE, Właśnie mam jedno ALE......nie wiem dlaczego, ale pomimo wzrostu wyniku w 3DMarku, całość jakoś dziwnie haczyła, w stosunku do 2000+ , który pomimo mniejszego wyniku chodził płynnie.

Szczególnie to było widać na karuzeli z 1 światłem i z 8 -mioma.

A....i 3dMarkSE nie wykrywa już AMD XP na pierwszej stronie, tylko tak jak nie SE wykrywał XP, czyli tylko duży napis AMD.

A..... i grzeje siem ostro mój miedziany TITAN puszczony na 7V i 2450 obr. nie dał rady, po jednym teście 65 st. i musiałem puścić go na 12V.

Więc jednym słowem dla kupujących.....szkoda 750 zł za nowość :)), 2000+ przy cenie 465 zł jest narazie niezagrożny przez tego potwora :))

pozdr.

Fun

Co za typ... on uwaza, ze Athlon2200+ to 2,2 GHz :) kocham takich :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwielbiam takich typów, co czepiają się szczegółów, przecież każdy z użytkowników tego boarda wie, że nie ma jeszcze procków AMD taktowanych częstotliwością 2,2 Ghz, i raczej długo jeszcze nie będzie patrząc na plany AMD :(. Więc jeżeli piszę A2200 to dla tobie tłumaczę, że mam na myśli AMD 2200+ jasne ??

pozdr.

Fun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za typ... on uwaza, ze Athlon2200+ to 2,2 GHz :) kocham takich :) :) :)

widzisz smijesz sie z niego , a sam myslales ze jak sie nie sciagnie nalepek z proca to w polaczeniu z cs spali sie :lol:

ale dalbym glowe, ze na thg kiedys byl taki topic i goscie mowili, taaaa masz racje, dobrze prawisz itd. itp. i dlatego nie mialem coopera :)

:lol: ze mnie z powodou tego cs heheheh

pozdr

mehow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...