Inz69 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witam wszystkich jak widac jestem tu nowy a zawedrowalem tutaj z malym problemem a mianowic chodzi mi o program ad-awer.Sciagnolem go jako darmowa wersje przeskanowalem dyk i wykrylo mi ok 30 robakow poczym je skasowalo. nastepnego dnia znowu zarzucilem skan i to samo i tak mam juz z miesiac ze codziennie skanuje i codziennie ma te robaki i nie chca sie skasowac a robi sie ich wiecej :mur: . co ja mam z tym zrobic zeby juz nie bylo tych robakow? Chce ze ad-awer je zniszczyl raz a porzadnie ! Dzieki za wszelkie odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A w miedzyczasie chodzisz po necie? A sprawdzales 2x pod rzad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inz69 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 nie chodze po necie i sprawdzam 2 razy bo wyskakuje komunikat ze usunie je po drugim uruchomienu windowsa wiec tak robie restart i skan drugi raz kasuje wszystko i niby spoko ale nastepnego dnia to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Spróbuj to zrobić przy wyłączonym necie. Używasz jakiegoś firewala? Próbowałeś innych odrobaczaczy ? Edytowane 20 Marca 2005 przez Neshit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inz69 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 [/b]1)firewall tylko w windowsie wlaczone zabezpieczenie ( w pandzie nie chce mi sie zalaczyc) jakies darmowe i skuteczne firewalle ? 2)nie uzywalem innych odrobaczaczy ( sa jakies lepsze ??? jakie ???) 3)test przy wylaczonym necie jeszcze nie sprawdzalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 To wszytsko jest gratisem do xxx ;] Polecam CWShredder 2.13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 przeskanuj w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Darmowym [raczej] i skutecznym jest Avast. A z odrobaczaczy możesz zobaczyć jeszcze HijackThis i Spyswepper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...