extrema Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 POMÓŻCIE BO MUSZE SIĘ ZASTANOWIĆ I PODJĄĆ DECYZJE A WY NIC NIE CHCECIE POMÓC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja mam ASTER ale czy działają różne ściągadła to nie wiem. Zasysam z oficjalnych stronek jakieś pliczki. Nie kożystałem i nie zamieżam. Wiem jednak, że są osoby w ASTERze, które ciągną jak oszalałe, tylko czego używają tego nie wiem. Generalnie to każdy prowider w rególaminie zabrania tego typu procederu bo zamula to transfery. Kiedyś w Astrze były promocje na transfer. W godzinach nocnych zwiększano transfer dwókrotnie. Pewnie był to ukłon w stronę zasysaczy, aby uprawiali ten niecny proceder w nocy. Nie wiem jak to jest teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 stary jest temat o asterze. ja mam i jest bardzo dobrze :D i sciagnac mozna i pogarac mozna i nie ma limitow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_w Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ludzie nauczcie sie pisac, wezcie slownik do reki. TAK DZIALA ZAMKNIJ TEMAT I DARUJ SOBIE PISANIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 pan_w co sie pieklisz :?: boli cie cos, to do lekarza idz a nie wydzierasz sie na nas :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) ja w prawdzie nie mam ale ma mój brat działa edit mają ponadto coś takiego jak LED JABOL to zmodowany emule pod użytkowników ASTER CITY wszyscy użytkownicy Aster (a więc tego samego ISP) mają u siebie nawzajem najwyższy rating i co ty na to ;) Edytowane 22 Marca 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 tylko trzeba miec ip z klasy publicznej a nie prywatnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...