Skocz do zawartości
Gość

DRUKARKA DO 300ZŁ

Rekomendowane odpowiedzi

A ja będę kolejną osobą, która poleci Epsona. Urzywam już od ok 5 lat Stylusa Color 400 i nadal działa bardzo dobrze. Nawet nie policzę, ile w tym czasie zużyłem atramentów. Był też taki czas, że drukarka stała przez pół roku nieużywana (niezidentyfikowane osobniki pozbawiły mnie kompa pozostawiając drukarkę i monitor), ale mimo tego po czyszczeniu funkcjonowała doskonale.

Co do atramentów, to czarne mam po 5 euro (20 zł), jeżeli kupuję na raz 4 sztuki. Pojedyńczo po 7, kolor pojedyńczo 12 a jak kupuje 4 to 8/szt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem(i mam jeszcze epsona stylus 1000, A2) i przysechł mi tusz w głowicy no i źle drukuje(białe paski) , ale ogulnie epsonki nie są zle.

Mam i wciąż urzywam HP845c i jest SUPER. Polecam.

A co do canona to kunpel ma i nażeka, niewiem on może ma pecha. A LAXMARKÓW to widziałem kilka sztuk w akcji(w akademikach ludzie mają) i z regółu są niezadowoleni.

no własnie także mysle czy nie kupić nowej( w poscie czy zamienić na HP670) nic z tego nie wyszło i tez wczoraj szukalem informacji o drukarkach i wybór padł własnie na tego epsonka c42 tyle ze pod USB czyli UX:)) w końcu na solteku mam ich troszke ;))) czy ktos ma tą drukake. tylko tym raze ma sluzyć do drukow kolorowych wlacznie z jakimiś fotografiami(ale nie takimi jak U fotografa) porpstu ładnie wydrukowana grafika . tusze znalazłem zamienniki do 50 zl max wiec tanio to wychodzi . a jak wrazenia uzytkownika jak wygladają wydruki?? pamietam jak miałem kontakt z e640 to ładnie drukowała bardzo ładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...