Dzieju Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 To zapraszam bo to ciekawe jak ktos to juz widzial pewnie zgadnie odrazu. ps. czekam na linki do podobnych fotosow :) http://212.87.240.210/~dzieju/forum/foto/inne/1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) miałem gdzieś całą książkę z czymś takim, ale tego za cholerę nie mogę odczytać Edytowane 20 Marca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 niestety nigdy w życiu nie nauczyłem się patrzyć na tego typu rzeczy widze kurna pierwszy plan i nic więcej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Chyba pisze NIKE ale ręki uciąć niedam, mam pomysł: Wydrukuję sobie to na kartke i powieszę w pokoju:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Jakiegos tam chłopca z dzieckiem widze - dobrze mówie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 no panowie i panie (jezeli tu jakims cudem trafia) jest duzo odpowiedzi ale zadna trafna zapraszam zapraszam bo to ciekawe , a jakie banalne :P ps. byla ksiazka na taki temat z takimi fotosami to fakt :) http://212.87.240.210/~dzieju/forum/foto/inne/1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ja tam widze 4 czy 5 osob w rzedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Pobawię się z tym photoshopem. Moze cos zobaczę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 no niestety to nie to ..... nagrody beda wazne tylko w przypadku odpowiedzi w temacie doecelowym nie tu ... http://212.87.240.210/~dzieju/forum/foto/inne/1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Nie ma to jak kryptoreklama... Bo wklejac fotki na forum mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 koleś na koniu z mieczem w zbroi i z chorągwią ... kiedys uczyłem sie kilka godzin na to patrzeć i teraz to odrazu widze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Czy to napis lepper? :wink: @ GreeN_DG: Zdradź ten sekret jak na to patrzeć, bo nie umiem tego dostrzec, nawet wiedząc co tam jest... Edytowane 20 Marca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 wyluzuj jest weekend a to fajna zabawa i forum reklamuje nowo otwarte :) zebyscie wiedzieli jaki mam ubaw z waszych odpowiedzi :) nawet nie moge powiedziec "cieplo" tak daleko jestescie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 koleś na koniu z mieczem w zbroi i z chorągwią ... kiedys uczyłem sie kilka godzin na to patrzeć i teraz to odrazu widze ... 1338699[/snapback] no i qrde mamy zwyciezce :( prosze o linki do podobnych fotosow :) albo ja wiesz jak to sie nazywa to podaj bo znalazlem to przypadkiem a juz nie pamietam jak to sie zwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Kilku ludzi stojących obok siebie w rzędzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ee tam .. to jest stare ... mam gdzieś w klamotach całą książke z obrazkami .. pamiętam jak pierwszy raz do tego siadlem po 2 h mialem dosyc a tu nagle wyłania sie koles z oszczepem .. przestraszylem sie . heheh .. ciężko wytlumaczyc jak do tego dojść .. trzeba dosc blisko miec oczy od rysunku tak ze 35 centow i starać się patrzyć tak jakby za obrazek ( lekki zez ) .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Czekaj, bo nie wiem czy dobrze zobaczyłem. Te takie duże pionowe zielone fałdy to jego klata i miecz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja też widzę gościa na koniu z chorągwią. ja wiesz jak to sie nazywa to podaj bo znalazlem to przypadkiem a juz nie pamietam jak to sie zwie :) 1338713[/snapback] Stereogram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Polecam sobie to wydrukowac bo na monitorze (zwlaszacza CRT) bedzie trudno;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 chyba pszukam tej książki... Na razie znalazłem to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A ja tam widzialem Lecha Walese :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No za ..uja nic tam nie widze... :| Respect dla Ciebie GreeN_DG ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 o ja ciez nie p.i.e.r.d.o.l.e - JAKI WYPAS!!!!!!!!!!!! pierwszy raz mi sie udalo to obejrzec... efekt miazdzy po jajach moja rada... zaczac bardzo blisko monitora - kilka centymetrow i szukac glebi ostrosci... jak sie zlapie jakis element to potem zaczynaja sie wylaniac kolejne... jak widizmy juz wszystko to mozna sprobowac oddalac glowe od monitora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 na tej stronce co Sysak13 podał jest pomoc jak to zobaczyc.. jak już raz wyjdzie to poźniej to już jest proste .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 olko -> Miło by było gdybys nie omijał cenzury.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 gdybys zobaczyl to sam bys omijal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 kurczaki a wychodzi wam zobaczenie tego na monitorze crt :/ : x to mi cos tam wypuklego ejst ale nie to co trzeba :F dawno temu w gazecie jakiejs to bylo i wtedy widzialem te rozne gowienka a teraz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Zdałaby się sprawna drukarka... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 no na monitorze jest ciężko sie nauczyć ... lepiej kartki bo jest kilka myczkow ulatwiających ... a monitora nie bedziesz podsuwal sobie miedzy oczy i oddalał itd .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 nic nie widze :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...