sigard Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) chyba za duzo przy kompie siedze i moj wzrok jest marny :( moja mama zobaczyla to w 20 sekund a ja sie lampie juz godzine i nic nie widze :/ edit: po 4 godzinach lampienia sie w monitor zobaczylem tego rycerza :) Edytowane 20 Marca 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 dawno temu w gazecie jakiejs to bylo 1339040[/snapback] Pamietam ze bylo w "Zwierzakach" na ostatniej stronie :) Nigdy nic nie mogłem zobaczyć. Ponoć ten kto nosi okulary szybciej sie tego nauczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 nom rycerzyk w chelmpie z przylbica jadacy w lewa strone:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Phii, nie ma ostróg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To jest nic ! W sekunde widze takie obrazki. Lepsze sa takie gdzie trzeba jeszcze do tego np. labirynt przejsc (trojwymiarowy). Taki hardcore, ze pozniej oczy wala jak jasna cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To jest nic ! W sekunde widze takie obrazki. Lepsze sa takie gdzie trzeba jeszcze do tego np. labirynt przejsc (trojwymiarowy). Taki hardcore, ze pozniej oczy wala jak jasna cholera. 1340299[/snapback] no mam tak samo .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...