ChomiK Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Poczytalem roozne posty i doszedlem do wniopsku ze qpiwe copper shima. Tak tez zrobilem. Wersja na morgana - niby git! zdejmuje procek - przymierzam i zauwazylem ze copper shim przykrywa mi 2 ostatnie mostki L7 (to chyba tte od napiecia o ile dobrze pamietam).Mam takie pytanie: pilowac copper'a czy zakladac jak jest?? dzieki. pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Poczytalem roozne posty i doszedlem do wniopsku ze qpiwe copper shima. Tak tez zrobilem. Wersja na morgana - niby git! zdejmuje procek - przymierzam i zauwazylem ze copper shim przykrywa mi 2 ostatnie mostki L7 (to chyba tte od napiecia o ile dobrze pamietam).Mam takie pytanie: pilowac copper'a czy zakladac jak jest?? dzieki. pozdro... mialem tak samo , wez kawalek tasmy klejacej (tyle zeby tylko zakryc mostki) i dla pewnosci zaklej je. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Poczytalem roozne posty i doszedlem do wniopsku ze qpiwe copper shima. Tak tez zrobilem. Wersja na morgana - niby git! zdejmuje procek - przymierzam i zauwazylem ze copper shim przykrywa mi 2 ostatnie mostki L7 (to chyba tte od napiecia o ile dobrze pamietam).Mam takie pytanie: pilowac copper'a czy zakladac jak jest?? dzieki. pozdro... Przypiluj, bedzie zdrowiej, tasma ma zawsze jakas grubosc i moze Ci potem radiator nie lezec dobrze na jadrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...