Paszczu Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 W związku ze spadkiem cen zastanawiam się nad zakupem drugiej kostki 512 MB PC 3200. Niestety, po poczytaniu forum, odpuściłem sobie od razu Hynixy - mogą pogryźć się z moją płytą, a bawić się w ewentualne odsyłanie/wymienianie nie mam zamiaru. Nie chcę też kupować drogich kości (są też inne wydatki), chciałem przeznaczyć na to ok. 200zł. Docelowo mają być do platformy na A64 (lato). Nie zależy mi na kosmicznym FSB, bo tak czy inaczej hamuje mnie kostka obecnie posiadana. Co do jej ewentualnej wymiany na taką jaką kupię teraz) pomyślę nad tym razem ze zmianą całej platformy. Na razie mam na oku: Twinmos cl 2.5 Kingmax cl 2.5 GoodRam cl 3.0 Kingston Value cl 3.0 Ceny mniej więcej te same, najbardziej zależy mi na tym, żeby nie pogryzły się z posiadaną (a różnie to bywa), na duala nawet nie liczę. Jak już pisałem, latem wymienię posiadanego Kigstona na drugą taką samą jaką kupiłbym teraz. Którą kupić z powyższych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Dziękuję serdecznie za wszystkie sugestie - już się zdecydowałem. Temat można zamknąć i usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) a co to czat interia ?? :> imo twimosy :P Edytowane 22 Marca 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...