Theriel Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witajcie. Szukam przeglądarki internetowej, która nie wymaga instalacji i blokuje pop-upy, obsługuje zakładki/panele (kilka stron otwartych w jednym oknie). Może konkretniej: chodzi o to, żeby utworzyć kilka samo-odświerzających się stron w przeglądarce, zminimalizować i zapomnieć. (chodzi o zarabianie za pomocą surfowania). Miałem korzystać z Firefoksa, ale on mi po każdym odświerzeniu "zaznacza" oktywne okno, co uniemożliwia normalną pracę... Pozdrawiam i za pomoc dziękuję Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Przeglądarka internetowa która jest bezinstalacji? Nigdy o takiej nie słyszałem. Avant Browser, jest to nakładka na IE, ale naprawde bardzo dobra. Osobiście z tej przeglądarki korzystam i nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 fire fox jest bez instalacji.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Jak to firefox jest bez istalacji. mam go i przeciez sie instaluje jak kazdy inny program !!! czegos nie kapuje ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) jak byś zajrzał do działu pobierz to byś znalazł wersje z setupem/lub wersje spakowaną którą się rozpakowywuje i nic poza.......... http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...fox%201.0.1.zip tutaj link do strony głównej Fire fox.pozdrawiam Edytowane 20 Marca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Tylko i wyłącznie Firefox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Zip spisuje się świetnie, już nie pamiętam kiedy instalowałem FF z pliku exe. FF nawet na dysku nie musisz mieć, wystarczy pendrive - Portable Firefox. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...