Skocz do zawartości
camilos

Czy To Będzie Ładnie Wyglądać ?

Rekomendowane odpowiedzi

hehe niech robi jak uważa on ma dopiero 14lat ja w jego wieku nawet nie myślałem o moddingu i miałem szczyt możliwości czyli C64 + stację dysków 5,25"

Dajcie mu spokój jak będzie modował z 10 lat to zobaczycie, że zagnie nie jednego kolesia. Trochę praktyki i chłopak wyjdzie na super moddera. Popatrzcie na swoje pierwsze mody czy nie były podobne i też sie tym chwaliliście !

Good łork młody !!!! Oby tak dalej a rozwiniesz skrzydełka i zagniesz wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe niech robi jak uważa on ma dopiero 14lat ja w jego wieku nawet nie myślałem o moddingu i miałem szczyt możliwości czyli C64 + stację dysków 5,25"

Dajcie mu spokój jak będzie modował z 10 lat to zobaczycie, że zagnie nie jednego kolesia. Trochę praktyki i chłopak wyjdzie na super moddera. Popatrzcie na swoje pierwsze mody czy nie były podobne i też sie tym chwaliliście !

Good łork młody !!!! Oby tak dalej a rozwiniesz skrzydełka i zagniesz wszystkich

1361834[/snapback]

nie moge i kto to mówi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosz qrdę, jak długo żyję tak nie widziałem tak podnieconego 14 latka

wszystko będe kupował na allegro :D

Wydaje mi się że mały ucieka ze szkoły przez tydzień (oczywiście po tym jak zamówił cos na allegro) i czai sie na listonosza, chowa i ukrywa wszystko przed rodzicami. Okno wyrżnął chyba wiertarką "pro"blacharz. Good Luck dude :P

błahahahah

topic roq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi