ModdingKing Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehe niech robi jak uważa on ma dopiero 14lat ja w jego wieku nawet nie myślałem o moddingu i miałem szczyt możliwości czyli C64 + stację dysków 5,25" Dajcie mu spokój jak będzie modował z 10 lat to zobaczycie, że zagnie nie jednego kolesia. Trochę praktyki i chłopak wyjdzie na super moddera. Popatrzcie na swoje pierwsze mody czy nie były podobne i też sie tym chwaliliście ! Good łork młody !!!! Oby tak dalej a rozwiniesz skrzydełka i zagniesz wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 hehe niech robi jak uważa on ma dopiero 14lat ja w jego wieku nawet nie myślałem o moddingu i miałem szczyt możliwości czyli C64 + stację dysków 5,25" Dajcie mu spokój jak będzie modował z 10 lat to zobaczycie, że zagnie nie jednego kolesia. Trochę praktyki i chłopak wyjdzie na super moddera. Popatrzcie na swoje pierwsze mody czy nie były podobne i też sie tym chwaliliście ! Good łork młody !!!! Oby tak dalej a rozwiniesz skrzydełka i zagniesz wszystkich 1361834[/snapback] nie moge i kto to mówi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a póżniej ten 'super modder' bedzie tworzył mody a'la HL :wink: nie dziękuję.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ze tak powiem to mnie ten topic zatkal, nie wiem co powiedziec :D Daliscie mu popalic :D A najlepszy jest pierwszy post na tej stronie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Nosz qrdę, jak długo żyję tak nie widziałem tak podnieconego 14 latka wszystko będe kupował na allegro :D Wydaje mi się że mały ucieka ze szkoły przez tydzień (oczywiście po tym jak zamówił cos na allegro) i czai sie na listonosza, chowa i ukrywa wszystko przed rodzicami. Okno wyrżnął chyba wiertarką "pro"blacharz. Good Luck dude :P błahahahah topic roq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...