aiding Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Witam, chciałbym pochwalić się stroną http://www.SystemPC.pl. Jest to Vortal Komputerowy. Zapraszam na niego, gdyż myślę że warto, jestem tam z-ca naczelnego. Myślę że grafika jest jest ładna i zachęca treścią. P.S. Poszukujemy ludzi do pomocy przy pisaniu artykułów i newsów. Chęni na GG: 2736609 Pozdrawiam :D :D Edytowane 20 Marca 2005 przez aiding Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Macie problemy z kodowaniem polskich znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 660KB danych na pierwszej stronie??? Biedni modemowcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 jportal 2... Stronka nawet dośc spoko, ale można by dodać troche więcej działów. Ale dużym plusem jest to że można troche pocztać, bo troche dużo tych newsów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Hehe staramy się aby codziennie były świerze informacje na temat komputerów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) 660KB danych na pierwszej stronie??? Biedni modemowcy... 1342934[/snapback] Dzięki za ostrzeżenie :| Jak mi się jakaś strona (prócz flaszy) ładuje więcej niż minutę, to killuję. Tą zobaczę z ciekawości ile się będzie otwierać (nic innego nie będę ściągał) 3....2....1... Start :) 0:01:09:61W związku z tym raczej nie będę częstym gościem tego vortalu. Nauczcie się oszczędności, bo duża ilość danych wysyłanych raczej serwerowi nie służy. Nawet jeżeli nie ma dużego ruchu- może was to zabić. Policz sobie ile danych ściąga 10 osób odwiedzających jednocześnie waszą stronę. Edytowane 22 Marca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mi strona laduje się w góra 10 sekund. Zalezy chyba od tego polaczenie z internetem oraz jaki mamy komputer. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mi strona laduje się w góra 10 sekund. Zalezy chyba od tego polaczenie z internetem oraz jaki mamy komputer. Pozdro... 1344531[/snapback] Serio? Ciekawe czy ktos tego nie wiedzial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mi strona laduje się w góra 10 sekund. Zalezy chyba od tego polaczenie z internetem oraz jaki mamy komputer. Pozdro... 1344531[/snapback] To ci przecież MareCeK zmierzył ile to zajmuje modmowcom. Więc wypadałoby coś z tym zrobić bo nawet sieciom 512kb zajmuje to trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 U mnie zaladowanie stronki na laczu 256kbps zajmuje okolo 10 sekund (czysta przegladarka, zeby czasem obrazkow z cache nie pobralo ;)). Faktem jest, ze ilosc obrazkow i reklam powala i to jest glownym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Forum to wielka kicha, oczywiście SystemPC. Gorących tematów nie można rozróżnić od zwykłych. Z chęcią się nie zaloguje. I nie wiem po co to zrobili? To samo znajde na http://in4.pl . Edytowane 19 Maja 2005 przez munio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Takie sobie. Dużym mankamentem jest czas ładowania - czy to strona dla wszystkich??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Vortal niezły ale forum to już tandeta!! Powered by Invision Power Board(Trial) v2.0.0 © 2005 IPS, Inc. I to ma być forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Tak to jest forum. Jakoś nikt na nie nie narzeka, dlatego po co mamy zmieniać ?? Możę od razu na PHPBB ?? P.S Taka rada. W opcje dodaj odpowiedz klika się raz gdyż jak się kliknie dwa razy to odpowiedz sie podwaja. Rada na przyszlość Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 mi się stronka podoba :) schludna, nie przebajerzona, jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 A mnie to wogóle nikt nie słucha, dwa miesiące temu pisałem, że macie problemy z kodowaniem polskich znaków i nadal jest ten sam błąd. Tak strona wygląda u mnie: http://piter.thc.net.pl/bledy.JPG Doda, że z innymi stronami nie mam takiego problemu ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...