West Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ostatnio padl mi HDek ... wiadomo padaka,all partycji nie widzi, wszedzie errory,ale ... udalo mi sie go cudem podniesc i teraz wszystko niby dziala bez bledow? 8O . Ale... wlasnie ale podniosla sie i to znacznie temperatura z max. 54* do 58 nawet 61* !!!. Napewno nie jest to normalna temperatura... + ze HDek od jakiegos czasu piszczy dosc glosno i slychac jakby sie zatrzymywal na chwile takie pstrykniecie. Czy to juz obiawy ze trzeba go zaniesc do serwisu?, eh tyle ze ma 3 miesiace i dziwne ze tak szybko zalicza padake. W koncu moj stary Samsung wytrzymal rok bez serwisu,a maXtory sa lepsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Trafiles na walniety egzemplarz ( serwis sie klania jak najszybciej ) , pozatym wez sobie sprawdz (tak kontrolnie ) czy czasem nie masz problemow z napieciami ,szczegolnie +5V i +12V . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ja bym powiedział, że łożyska się zacierają, czy coś w tym rodzaju co daje duże opory-przez to wydzielane jest więcej ciepła, tak więc wymaga serwisowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...