Kamil(ek) Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Szukałem na forum, chyba z godzinę więc proszę nie piszcie że taki temat juz był, przetrzepałem całe forum i.. nic :( Mam Kartę AVer TV Studio TVPhone Series No. 103, po zakupie komputera (Win 98) TV działało poprawnie - wszystko super. W końcu kiedyś zainstalowałem WinXP. Wszystko działało - TV, radio, nagrywanie itp. aż do czasu... Włączam sobie TV, słyszę dziwny trzask i dźwięk poszedł się kochać, czy jak kto tam woli poszedł w piz... ;) Słuchać tylko dziwny szum. Zdaża się, że po ponownym zainstalowaniu oprogramowania problem się naprawia, ale do nastepnego razu :( Co mam z tym zrobić, moja karta dźwiękowa to SBLive! Player 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Hymm... Może jakieś nowe sterowniki do karty TV ze stronki producenta. Miałem (mam w pudełku) Aver TV Phone 98 i pod XP chodziła bez problemu - przy nowym sofcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil(ek) Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja ściągnąlem soft ze strony radiator-fm.com.ru (tvswdm314) bo jak zainstalowałem te ze strony avera to nie byłó wtedy raida :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam mam karte Aver Tv 007, i dzwiek mam jak podłoncze głosniki pod karte Tv, ale chciałbym zeby dzwiek leciał z k.dzwiekowej (jak w opisie zintegrowana) ma moze ktos ta karte i to zrobił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...