Crazy_Ivan Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Czy ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem jak u mnie- gdy instaluję jakiś program (czytaj grę :mrgreen: ) powiedzmy zajmujący 700mb (ostatnio miałem tak z Wolfem) a na dysq mam wolnego ok. 750-800mb to instalator informuje mnie że mam zamało miejsca i zonk, dopiero jak wywaliłem parę rzeczy i miałem ok. 1gb wolnego na partycji to gra się zainstalowała. Rozumiem że nie wchodzi jak jest dokładnie 700mb ale żeby odrazu 300mb więcej 8O :evil: dodam że nie jest to partycja systemowa więc chyba o swap nie chodzi. (Wolf nie jest jedyny inne gry mają tak samo) Co jest tego przyczyną :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 mój kumpel tak mial i pomogła mu defragmentacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 instalator wrzuca na hdd pliki tymczasowe ktore troche zajmuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Cytat instalator wrzuca na hdd pliki tymczasowe ktore troche zajmuja... No nie wiem, chyba powinien to robić do Temp'a (który jest w C:WindowsTemp) a ja instaluję na innej partycji (d:), pozatym 300mb plików tymczasowych hmmmmmmm... ale dzięki za odp. Spróbuję defragmentacji i napiszę czy pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 To co powinien a to co robi to dwie różne sprawy. A defragmantacje to swoją drogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...