Skocz do zawartości
Djjjjjjjj

Ma Problem Z Asus A7v8x-x! Help Me!

Rekomendowane odpowiedzi

:sad: Witam,mam problem,a dotyczy on płyty ASUS A7V8X-X .Wsadziłem do niej Durona 1000 Mhz i GeForce 2 Mx 400 i zaczęły sie schody.W biosie ustawiam mu Agp X4 a w windowsie cały czas mam X2 :mur: Już nie wiem o co chodzi,może ktoś mi pomoże!!Mam wgranego najnowszego bios-a 1013.Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstalowałem sterowniki Via Hyperion 4.53.Zainstalowałem rive tunera i on pokazuje mi że chipset jest na 2x,karta graficzna może iść na 4x no i w optymalnym ustawieniu daje mi x2.TO samo pisze jak dam właściwości ekranu,ustawienia i przycisk zaawansowane.W biosie mam włączone x4.Nie wi :sad: em o co chodzi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, troche to dziwne, masz najnowsze stery do Geforca. Zasilacz masz 350W, ale jakiej firmy, bo jak Codegena, to juz mamy prawdopodobny powód klopotów. I zrób to co Ci mowil Hirotaro, zmierz napiecia, mozesz to zrobic np. ASUS Probem, mierz przez dlu|sy czas jednocze[nie obciazajac kompa, np. DOOMem III :wink: , albo jakims innym wymagajacym programem. Jesli to nie bedzie przyczyna, to musze jeszcze troche pomyslec nad tym i podziele sie z Toba miomi

przemysleniami, jak tylko cos wymysle :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz do którego podpinałem płyte był rzeczywiście z firmy CODEGEN-a 300 wat.Nie wiedziałem że to ma coś do rzeczy :blink: Musi być 350 wat??To nie wiedziałem.Qurcze musze spróbować z lepszym zasilaczem.Dzięki za podpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...